Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

2 VJET CINEPLEXX

08.12.2015
12 DHJETOR 2015

Ditën e shtunë 12 Dhjetor, CINEPLEXX feston 2 vjet në Shqipëri! Për të festuar dhe ndarë pasionin për kinemanë, në çdo dy bileta që do të bleni, njërën do e merrni dhuratë.

Oferta do të jetë e vlefshme për të gjithë filmat e momentit në cilësinë më të lartë audio dhe video vetëm në Cineplexx në TEG.

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet