Ndihu si një Yll Kinemaje

Ndihu si një Yll Kinemaje!

1 Tetor deri më 30 Nëntor

Parakalo në tapetin e kuq të Cineplexx dhe përfito nga avantazhet që ofron karta juaj Cineplexx Bonus Card, sepse tani ke të paktën 4000 arsye për t'u ndjerë si një yll i vërtetë kinemaje, teksa ndjek aktorët e tu të preferuar në ekranet e Cineplexx.


Gjatë afatit 1 Tetor deri më 30 Nëntor mblidhni 4000 pikë me kartën tuaj Cineplexx Bonus Card dhe ne do t'ju dhurojmë 4000 pikë të tjera bonus!

Shijoni filmat më të mirë të momentit dhe mblidhni pikë bonus. Ndihuni si një yll me kartën tuaj Cineplexx Bonus Card. Në rrugë, në punë dhe në hollin e kinemasë, pasi yjet e vërtetë të kinemasë për ne, jeni ju. Ti je një yll i vërtetë!

Ndiqni disa nga filmat tuaj të preferuar deri në fund të muajit nëntor, siç janë "Inferno", "Jack Reacher: Never Go Back", "Don't Breathe", "Doctor Strange" dhe "Vaiana".

Nëse ende nuk jeni pajisur me kartën Cineplexx Bonus Card, tërhiqeni atë në vizitën tuaj të rradhës në Cineplexx.