Valentine's Day

Valentine's Day

14 Shkurt 2018

Darkën e Shën Valentinit ju presim në kinema.

Bëni një check-in dhe fotografi në Cineplexx ditën e Shën Valentinit dhe postojeni në Facebook, Instagram dhe/ose Instagram Stories.
Për dy çiftet më simpatike do të dhurojmë një paketë relaksi nga DeLuxe Spa & Massage dhe një darkë romantike në SALT REST.

Shumë ëmbëlsi gjatë gjithë ditës nga Biscolata.

Festoni ndryshe, rezervoni tani biletat tuaja.


Asnjë program për Eventet në Arkiv

Fifty Shades Freed

Anastasia dhe Christian tashmë janë të martuar, por Jack Hyde vazhdon të kërcënojë marrëdhënien e tyre.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Fifty Shades Freed