8 Marsi në Cineplexx

8 Marsi në Cineplexx

8 Mars 2018

400 pikë shtesë në kartën tuaj Cineplexx Bonus Card

Dhurata për të gjitha zonjat që do të na vizitojnë.

DITA E GRUAS NË CINEPLEXX

Cilat janë planet tuaja për 8 Mars? Si mendoni për një mbrëmje të bukur në kinema?

Këtë të enjte, 8 mars, ju kemi përgatitur disa surpriza!

Për çdo biletë të blerë me kartën Bonus Cineplexx, merrni një dhuratë prej 400 pikësh bonus në kartën tuaj.

Gjithashtu, mos harroni të fusni biletën tuaj së bashku me emrin dhe numrin e telefonit, në kutinë e lojës për t'u bërë fitues i dhuratave në dispozicion.

Shihemi në Cineplexx!