Valentine's Day

Valentine's Day

14 Shkurt 2017

Darkën e Shën Valentinit ju presim në kinema.

Nga ora 19.00 në të gjitha shfaqjet e #Fiftyshadesdarker për të gjitha çiftet do të ketë surpriza dhe dhurata.

Festoni ndryshe, rezervoni tani biletat tuaja.


Asnjë program për Eventet në Arkiv

Fifty Shades Darker

Teksa Christian lufton me djajtë brenda tij, Anastasia duhet të përballet me zemërimin dhe lakminë e femrave që kishin vendin e saj më parë.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Fifty Shades Darker