JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE

JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE

Treasure Hunt

Ditën e enjte, data 28 dhjetor, në hollin e kinemasë do të jenë 5 dhurata të fshehura, një për secilën shfaqje. Më i shkathëti, më i shpejti!

Kërko dhuratat në këto orare: 12:30, 15:00, 17:15, 19:30, 21:45.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Jumanji: Welcome to the Jungle

Katër adoleshentë zbulojnë një tastierë të vjetër të një video loje dhe tërhiqen, në kuptimin e plotë të fjalës, në xhunglën e lojës, duke u shndërruar në personazhet që zgjodhën në lojë.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Jumanji: Welcome to the Jungle