THOR: RAGNAROK

THOR: RAGNAROK

Prepremierë

Ditën e mërkurë, data 25 tetor, ora 20:00 ju presim në prepremierën e filmit Thor: Ragnarok, në Cineplexx!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Çfarë sjell kjo Premierë për ju?

Nën ritmet e DJ, partnerët tanë në këtë event do t'ju ofrojnë:


-Dy kukulla Thor Funko Pop dhe çmimi i madh për fituesin: një Hoverboard nga Alba Game

-Pije në hyrje nga Strongbow

-Voucher free class entry nga Elite Sporting Club

-Provo forcën e grushtit tënd për të marrë një dhuratë

-Riaktivizimi i Klubit të Superheronjve

-Superhero Cupcakes

Thor: Ragnarok

I burgosur, i fuqishmi Thor e gjen veten në një duel vdekjeprurës gladiatorial përballë Hulkut, ish-aleatit të tij. Thor duhet të luftojë për mbijetesë dhe të sfidojë kohën, për të parandaluar që e plotfuqishmja Hela të shkatërrojë shtëpinë e tij dhe qytetërimin Asgardian.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Thor: Ragnarok