Eja dhe merr pakon tënde!

Eja dhe merr pakon tënde!

Nga data 14-27 Qershor

Nga data 14 deri 27 Qershor, për të gjithë fansat e kinemasë nga mosha 15-21 vjeç, Cineplexx dhuron një PAKO plot me surpriza!

E vlefshme për të gjithë filmat 2D dhe 3D

1. Bleni biletën për filmin tuaj të preferuar

2. Tregoni një ID që provon moshën (15-21 vjeç)

3. Merr PAKON tënde dhuratë!

Në secilën pako parnerët tanë në këtë promocion kanë vendosur në dispozicion një sërë dhuratash dhe ofertash speciale vetëm për ju.

Partnerët tanë:

- Coca-Cola

- Mon Cheri Coffeeshop

- Botimet MAX

- Parfois

- Springfield

- Tally Weijl

- Terranova