Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
VENOM

VENOM

Superheroes Night

Ditën e ENJTE, data 4 Tetor, ora 20:00 ju ftojmë në Superheroes Night, dedikuar fansave të filmave me superheronj.


Biletat në shitje!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

ÇFARË SJELL EVENTI SUPERHEROES NIGHT PËR JU?

Nën ritmet e DJ partnerët tanë në këtë event do t'ju ofrojnë:


• 3 kupona me vlerë 15,000 lekë dhe 2 kupona me vlerë 20,000 lekë për laptop DELL Gaming nga ITD Albania, në dyqanet e Neptun Albania. 5 fituesit fatlum do të shpallen në shfaqjen e orës 20:00

• Kupona uljeje për laptop DELL Gaming për çdo biletë të shfaqjes 20:00 nga ITD Albania, në dyqanet e Neptun Albania

• Pije në hyrje nga Red Bull

• Pije në hyrje dhe Beer Pong nga Birra Peja

Venom

Kur Eddie Brock merr fuqitë e një krijese simbiotike, ai duhet të clirojë alter egon "Venom" për të shpëtuar jetën e tij.

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Venom