Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
SPIDER-MAN: NO WAY HOME

SPIDER-MAN: NO WAY HOME

Superheroes Night

Ditën e enjte, datë 16 dhjetor, ora 20:00 ju ftojmë në Superheroes Night që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx në TEG & QTU, dedikuar fansave të filmave me superheronj.


Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

CINEPLEXX TEG
•Dhuratë një set nga The Body Shop Albania ; fituesi do të përzgjidhet në sallë; shfaqja e orës 20:00
•Dhuratë dy sete nga American Crew Albania dhe Revlon Proffesional Albania ; fituesit do të përzgjidhen në sallë; shfaqja e orës 20:00
•Kupona me 20% ulje për blerje online në www.duocosmetics.al
•Birra Peja në hyrje dhe loja Beer Pong nga Tobacco Holding Group
•Foto e printuar në moment falas nga Selfie Mirror Albania
•DJ MiMi
•Fotograf


CINEPLEXX QTU
•Dhuratë një set nga The Body Shop Albania ; fituesi do të përzgjidhet në sallë; shfaqja e orës 20:00
•Dhuratë dy sete nga American Crew Albania dhe Revlon Proffesional Albania ; fituesit do të përzgjidhen në sallë; shfaqja e orës 20:00
•Kupona me 20% ulje për blerje online në www.duocosmetics.al
•Birra Peja në hyrje dhe loja Beer Pong nga Tobacco Holding Group
•DJ Avi
•Fotograf

Spider-Man: No Way Home

Për herë të parë në historinë kinematografike të Spider-Man, heroi ynë miqësor demaskohet dhe nuk është më në gjendje të ndajë jetën e tij normale nga rreziku i lartë i të qenit një Superhero. Kur ai kërkon ndihmë nga Doctor Strange, aksionet bëhen edhe më të rrezikshme, duke e detyruar atë të zbulojë se çfarë do të thotë me të vërtetë të jesh Spider-Man

Spider-Man: No Way Home