STAR WARS: THE LAST JEDI

STAR WARS: THE LAST JEDI

Prepremierë

Ditën e mërkurë, data 13 dhjetor, ora 19:00, një prepremierë e jashtëzakonshme e filmit Star Wars: The Last Jedi, dy ditë përpara premierës amerikane, në Cineplexx.


Biletat në shitje:

• Online, nëpërmjet kartës Cineplexx Bonus Card

• Pranë sporteleve tona në TEG

KUJDES!

Pas mbarimit të filmit, në biletën tënde shkruaj emrin, mbiemrin, numrin tënd të telefonit dhe hidhe në kutinë transparente në dalje të kinemasë,
për të fituar Hoverboard-in e ofruar nga Albagame.
Grumbullimi i biletave do të vazhdojë gjatë gjithë kohës së shfaqjes së filmit Star Wars: The Last Jedi, në Cineplexx.
Fituesi do të shpallet në rrjetet tona sociale në Facebook Cineplexx Albania dhe Instagram cineplexx_albania .
Suksese!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Çfarë sjell kjo Pre-premierë për ju?

Nën ritmet e DJ, partnerët tanë në këtë event do t'ju ofrojnë:


• Dhurata Star Wars dhe çmimi i madh për fituesin: një Hoverboard nga Albagame

• Pije në hyrje nga Red Bull

• Pije në hyrje nga Strongbow

Jägermeister shots

• Dhurata Star Wars nga Duracell

• Këndi i lojës më të re Star Wars dhe orë loje falas nga Albanian Gaming Arena

• Parfum për fituesin e Dart Battle, nga Orbico

Shpërblime për të gjithë ata që vijnë të veshur sipas personazheve

Star Wars: The Last Jedi

Pasi hodhi hapat e saj të parë në një botë më të madhe në "Star Wars: The Force Awakens", Rey vazhdon udhëtimin e saj epik me Finn, Poe dhe Luke Skywalker në këtë kapitull të rradhës të sagës.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Star Wars: The Last Jedi