Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Rimbushni llogarinë tuaj Cineplexx Bonus Card

Rimbushni llogarinë tuaj Cineplexx Bonus Card

1 - 30 Shtator 2018

Për çdo rimbushje prej 2500 lekësh në llogarinë tuaj të kartës Cineplexx Bonus Card do të merrni një biletë falas.

Sa më shumë rimbushje aq më shumë përfitime.

Duke bërë rimbushje ju do të mund të bleni biletat tuaja online, do të përfitoni nga uljet e posaçme dhe ngrumbulloni më tepër pikë.

Nëse ende nuk jeni pajisur me kartën Cineplexx Bonus Card, tërhiqeni atë në vizitën tuaj të rradhës në Cineplexx.

Për më tepër informacion mund të na shkruani në bonuscard@cineplexx.al.