Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
The Upside

The Upside

Premierë në Cineplexx QTU

Ditën e enjte, datë 17 janar, ora 20:00 ju presim në premierën e filmit "The Upside", në Cineplexx QTU!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

ÇFARË SJELL KY EVENT PËR JU?

Nën ritmet e DJ, partnerët tanë në këtë event do t'ju ofrojnë:


• Shorte me dhurata nga Étos Perfumery

(Fituesit do të zgjidhen me shorte përpara fillimit të filmit.)


• Xhin Beefeater në hyrje


• Masazh qafe nga profesioniste nga Bali dhe kupona me zbritje nga Premium Beach Hotel

The Upside

Një vështrim komik mbi marrëdhënien midis një burri të pasur tetraplegjik dhe një të papuni me një të shkuar kriminale, tashmë të punësuar për ta ndihmuar atë.

Cineplexx QTU:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

The Upside