TOMB RAIDER

TOMB RAIDER

Premierë

Ditën e enjte, data 15 mars, ora 20:00 ju presim në premierën e filmit Tomb Raider, në Cineplexx!

• Pije në hyrje: Jameson Irish Whiskey nga Tobacco Holding Group - THG shpk
• Këndi i video game nga Albanian Gaming Arena
• DJ & Fotograf
• Kupona me vlerë 2000 lekë nga Outdoor Sport Shop

ÇMIMI: 700 Lekë

Asnjë program për Eventet në ArkivTomb Raider

Lara Croft, vajza e ashpër dhe e pavarur e një aventurieri të humbur duhet të testojë veten përtej limiteve të saj kur e gjen veten në ishullin ku është zhdukur i ati.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Tomb Raider