Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Premierë - The Lion King

Premierë - The Lion King

Në Cineplexx TEG &QTU

Ditën e premte, datë 19 korrik, ora 20:00 ju presim në premierën e filmit "The Lion King", që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx në TEG & QTU!

Biletat në shitje!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

Në Cineplexx TEG
• Foto e personalizuar falas nga Selfie Mirror Albania
• Koktejl në hyrje
• Lojë shpërblyese në sallë nga TELEKOM

Në Cineplexx QTU
• Foto e personalizuar falas nga Party Time Albania
• Koktejl në hyrje
• Lojë shpërblyese në sallë nga TELEKOM

The Lion King

Pas vrasjes së të atit, një luan i ri princ që lë mbretërinë e tij, do të mësojë kuptimin e përgjegjësive dhe trimërisë.

The Lion King