SPIDER-MAN: HOMECOMING

SPIDER-MAN: HOMECOMING

Premierë

Ditën e enjte, data 6 korrik, ora 20:00 ju presim në premierën e filmit Spider-Man: Homecoming, në Cineplexx!

Biletat në shitje!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Çfarë sjell kjo Premierë për ju?

Nën ritmet e DJ, partnerët tanë në këtë event do t'ju ofrojnë:


-1 Hooverboard 6,5 inch dhuratë dhe produkte nga Patos

-Kupona me orë loje falas nga Albanian Gaming Arena

-Pije freskuese nga Fanta

-Katering

Spider-Man: Homecoming

Në vazhdim të ngjarjeve të filmit "Captain America: Civil War", Peter Parker përpiqet të balancojë jetën e tij në gjimnaz me karrierën si një superhero kacavjerrës.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Spider-Man: Homecoming