Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Premierë - Shkëmbimi

Premierë - Shkëmbimi

Cineplexx TEG dhe QTU

Ditën e enjte, datë 18 nëntor, ora 19:00 ju presim në premierën e filmit "Shkëmbimi"
Cineplexx në QTU dhe TEG.

Biletat në shitje!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT:

CINEPLEXX QTU
Heineken 0.0 falas në hyrje
•Gift cards me fishekë nga Poligoni Action Target
•DJ
•Fotograf

CINEPLEXX TEG
Heineken 0.0 falas në hyrje
•Gift cards me 10-50 fishekë nga Poligoni Action Target , sipas rezultati në lojën Dart Board
•Foto e printuar falas nga Selfie Mirror Albania
•DJ

Shkëmbimi

Jetët paradoksale të dy vëllezërve, njëri në Shqipëri e tjetri në Amerikë, historitë e të cilëve bashkohen dhe ndahen në momentin e trashëgimit të pronave. Një problem thelbësor i vendit tonë që për shkak të kësaj, pasojat i vuajnë pasardhësit dhe pikërisht pjesa aksion e filmit fillon kur rrëmbehet vajza e njërit prej vëllezërve, gjë e cila do vejë në provë dashurinë e të dashurit të saj. Dashuria për vajzën bën që të sakrifikojë këdo dhe i verbuar nga dashuria merr përsipër çdo lloj rreziku për ta pasur vajzën sërish pranë.

Shkëmbimi