Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Premierë - Once Upon a Time in Hollywood

Premierë - Once Upon a Time in Hollywood

Në Cineplexx TEG &QTU

Ditën e enjte, datë 15 gusht, ora 21:00 ju presim në premierën e filmit "Once Upon a Time in Hollywood", që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx në TEG & QTU!

Biletat në shitje!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTEVE

Në Cineplexx TEG
• Foto e personalizuar falas nga Party Time Albania
Strongbow në hyrje
• Koktejl me Beefeater Gin nga Tobacco Holding Group në hyrje

Në Cineplexx QTU
• Foto e personalizuar falas nga Selfie Mirror Albania
Strongbow në hyrje

Once Upon a Time ... in Hollywood

Një aktor i venitur televizioni dhe dubluesi i tij përpiqen të arrijnë famë dhe sukses në industrinë e filmit përgjatë viteve të fundit të Periudhës së Artë të Hollivudit në vitin 1969, në Los Angeles.

Once Upon a Time ... in Hollywood