MURDER ON THE ORIENT EXPRESS

MURDER ON THE ORIENT EXPRESS

Premierë

Ditën e enjte, data 9 nëntor, ora 20:00 ju presim në premierën e filmit Murder on the Orient Express, në Cineplexx!

Çmimi: 500 Lekë

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Çfarë sjell kjo Premierë për ju?

Partnerët tanë në këtë event do t'ju ofrojnë:


• Një paketë me vlerë 170 euro: qëndrim në suitë dhe një darkë në Flower Hotel & Spa.
Fituesi fatlum do të shpallet pak para fillimit të shfaqjes premierë.

• Ora e servirjes së çajit nga Tea'spot

• Tavolina e ëmbëlsirave shoqëruese të çajit

• Vintage make up tutorial nga Orbico

• Stenda e të dyshuarve - vendoseni ju se cili është vrasësi

• Kontrolli i biletave nga Bellboy


Murder on the Orient Express

Një udhëtim luksoz me tren shndërrohet në një mister që të mban pezull. Mbështetur në novelën e Agatha Christie, Murder on the Orient Express tregon për trembëdhjetë të panjohurit e bllokuar në tren dhe garën e një burri të vetëm për të zgjidhur misterin përpara se vrasësi të sulmojë sërish.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Murder on the Orient Express