MAZE RUNNER: THE DEATH CURE

MAZE RUNNER: THE DEATH CURE

Premierë

Ditën e enjte, data 25 janar, ora 20:00 ju presim në premierën e filmit Maze Runner: The Death Cure, në Cineplexx!

• Pije në hyrje nga Strongbow

• Gaming corner nga Albanian Gaming Arena

Asnjë program për Eventet në ArkivMaze Runner: The Death Cure

Në finalen epike të “Vrapuesi i Labirintit”, Tomasi drejton grupin e tij të Lirishtasve në misionin final dhe më të rrezikshëm. Për të shpëtuar shokët, ata duhet të depërtojnë në legjendarin "Qyteti i Fundit", një labirint i kontrolluar nga WCKD që mund të rezultojë më vdekjeprurësi nga të gjithë labirintet. Kush del gjallë do të marrë përgjigjet për pyetjet e Lirishtasve që kur u futën në labirint.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Maze Runner: The Death Cure