JUSTICE LEAGUE

JUSTICE LEAGUE

Premierë

Ditën e ENJTE, data 16 nëntor, ora 19:30 ju presim në premierën e filmit Justice League, në Cineplexx!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Çfarë sjell kjo Premierë për ju?

Nën ritmet e DJ, partnerët tanë në këtë event do t'ju ofrojnë:


• Një paketë me vlerë 170 euro: qëndrim në suitë dhe një darkë në Flower Hotel & Spa.
Fituesi fatlum do të shpallet pak para fillimit të shfaqjes premierë.

• Pije në hyrje nga Strongbow

• Këndi i poligonit dhe kupona me 5 fishekë falas nga Poligoni Action Target Tiranë

• Katering nga Pizzeria Deliziosa

• Kupona me orë loje falas nga Albanian Gaming Arena

Paco Rabanne vjen me çiftin e tij Invictus + Olympea Intense në garën e çiftit më të fuqishëm! Çifti me pikët më të larta do të shpërblehet me një frangrancë.

Luajmë dhe fitojmë të gjithë me makinetat e boksit dhe kalçetos të vendosura në hollin e kinemasë.


Justice League

Duke marrë shkas nga rikthimi i besimit të tij tek njerëzimi dhe i frymëzuar nga veprimi egoist i Superman, Bruce Wayne krijon një aleate të re, Diana Prince, për t’u përballur me një armik akoma dhe më të madh.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Justice League