Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Premierë - Joker

Premierë - Joker

Në Cineplexx TEG &QTU

Ditën e enjte, datë 3 tetor, ora 20:00 ju presim në premierën e filmit "Joker", që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx në TEG & QTU!

Biletat në shitje!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Detajet eventit

Në Cineplexx QTU
• 2 Gift Cards me vlerë 5,000 lekë për t'u shpenzuar sipas dëshirës tek ZARA (fituesit zgjidhen para fillimit të shfaqjes së orës 20:00)
• 1 kupon me vlerë 50 € nga Swarovski (fituesi zgjidhet para fillimit të shfaqjes së orës 20:00)
• Produkte falas dhe lojra nga Wilkinson Albania
• Foto e personalizuar falas nga Selfie Mirror Albania
• Pije në hyrje
• Joker facepaint

Në Cineplexx TEG
• 2 Gift Cards me vlerë 5,000 lekë për t'u shpenzuar sipas dëshirës tek ZARA (fituesit zgjidhen para fillimit të shfaqjes së orës 20:00)
• 1 kupon me vlerë 65 € nga Swatch (fituesi zgjidhet para fillimit të shfaqjes së orës 20:00)
• Produkte falas dhe lojra nga Wilkinson Albania
• Foto e personalizuar falas nga Party Time Albania
• Pije në hyrje
• Joker facepaint

Joker

Historia e origjinës së keqbërësit ikonik, siç nuk është treguar kurrë më parë në ekranin e madh të kinemasë. Një studim mbi karakterin e zymtë të Arthur Fleck, një personi të papërfillur nga shoqëria dhe një histori paralajmëruese.

Joker