GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2

GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2

Premierë

Ditën e mërkurë, data 3 maj, ora 19:00 ju presim në premierën e filmit Guardians of the Galaxy Vol. 2, në Cineplexx!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Detajet e Eventit

-Teksa prisni të fillojë shfaqja premierë e orës 19:30, bëhuni pjesë e Kampionatit të Beerpong dhe shijoni produktet e Patos
-Pije në hyrje nga Jägermeister
-Kupona me ulje nga Pizzeria Deliziosa

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Vendosur në sfondin e Kasetës Fantastike #2, “Rojtarët e Galaktikës Vëll.2” vazhdojnë aventurat e skuadrës, teksa ata zbulojnë misterin e atësisë së vërtetë të Peter Quill.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Guardians of the Galaxy Vol. 2