DUNKIRK

DUNKIRK

Premierë

Ditën e enjte, data 20 korrik, ora 20:00 ju presim në premierën e filmit Dunkirk, në Cineplexx!

Çmimi: 500 Lekë

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Çfarë sjell kjo Premierë për ju?

Nën ritmet e DJ, partnerët tanë në këtë event do t'ju ofrojnë:


-Kupona për libra me vlerë 500 lekë nga Bukinist.al

-Pije në hyrje

-Katering

Dunkirk

Ushtarët aleatë nga Belgjika, Perandoria Britanike, Kanadaja dhe Franca, të rrethuar nga ushtria Gjermane, shpëtohen gjatë një beteje të ashpër në Luftën e Dytë Botërore.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Dunkirk