Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Paketa speciale e familjes

Paketa speciale e familjes

Anëtarët e Klubit Familjar të Filmit tani do të mund të përfitojnë nga paketa e familjes e cila ofron çmime edhe më të leverdishme.

Filmat 2D nga 350 Lekë
Filmat 3D nga 500 Lekë

PAKETA E FAMILJES

Tani ju do të keni një arsye më shumë për të shijuar filmat e animuar në Cineplexx.
Të gjithë anëtarët e Klubit Familjar të Filmit, që blejnë tre ose katër bileta për një film, do të përfitojnë menjëherë një çmim të veçantë më të ulët se kurrë, për të gjithë anëtarët e familjes tuaj!
Cmimi i 'Paketës speciale të familjes' biletë e 350 Lekë për filmat vizatimorë 2D dhe 500 Lekë për ato 3D.
Bëhuni pjesë e Klubit Familjar të Filmit në Cineplexx dhe përfitoni nga ofertat dhe aktivitetet e vazhdueshme!

KUJDES!
- Paketa e veçantë zbatohet vetëm për filmat vizatimorë për fëmijë
- Kokoshkat XS nuk janë të përfshira në këtë paketë
- Paketa është e vlefshme për tre deri në katër bileta
- Me blerjen e kësaj pakete nuk merr pikë bonus
- Çmimet e ofertës janë subjekt ndryshmimi për kategoritë e listuara (psh. oraret mbi 120 min, vendet VIP etj)