Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Aplikacioni i ri Cineplexx

Aplikacioni i ri Cineplexx

I kemi marrë parasysh të gjitha komentet tuaja dhe e pranojmë se aplikacioni ynë i mëparshëm nuk ishte Fast & Furious.

Pas një pune të vazhdueshme për të, ju prezantojmë me krenari aplikacionin e ri Cineplexx!

Çfarë është e re?
Punon për mrekulli!

Çfarë te ofron ky aplikacion?
○Blerja online e biletave me një kartë banke apo me kartën Cineplexx Bonus Card. Kështu shmanget rradha dhe respektohet distancimi social.
○Programi i plotë i të gjitha kinemave tona në një vështrim, përfshirë dhe informacion rreth filmave.
○Njoftohu për promocionet dhe eventet tona.
○Nëse deshiron ndaj me miqtë aktivitetin tënd në kinema.

Dhe shumë e shumë të tjera, por nuk duam t'ju marrim më tepër kohë nga shkarkimi i aplikacionit.

E vetmja gjë që duhet të bësh është të shijosh filmin!

Shihemi në Cineplexx!