Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Mission: Impossible - Premiere Night

Premiere Night

Mission Impossible - Dead Reckoning Part One

Të shtunën, datë 8 korrik, ora 20:00 shikoni të parët filmin "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" në premierën speciale në Cineplexx TEG dhe QTU.

Biletat në shitje në aplikacionin Cineplexx AL

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

Në secilën nga kinematë tona Cineplexx TEG dhe Cineplexx QTU do të kemi:

Dragon Heart Energy Drink falas në hyrje për të gjithë të pranishmit
• 5 kupona dhuratë nga KFC , 2 kupona me vlerë 1000 lekë, 2 kupona me vlerë 2000 lekë dhe 1 kupon me vlerë 5000 lekë
• Set me produkte për flokët për meshkujt dhuratë nga American Crew Albania
• Kupon me vlerë 3000 lekë nga Baboon Delivery
• DJ & Fotograf

Fituesit do të zgjidhen në sallë para shfaqjes në orën 20:00
Ju këshillojmë të paraqiteni në kinema rreth 30 minuta përpara fillimit për t'u bërë pjese e eventit.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Ethan Hunt dhe skuadra e tij IMF duhet të gjejnë një armë të rrezikshme para se të bjerë në duar të gabuara.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One