Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
MBYLLUR

KINEMAJA ËSHTË E MBYLLUR

Në vijim të situatës dhe udhëzimeve të publikuara në përputhje me Urdhërin nr 156, datë 10.03.2020, “Për marrjen e masave të veçanta në parandalimin e përhapjes së infeksionit të shkaktuar nga COVID-19”, bazuar në pikën 1.b) të tij të dy kinematë tona në TEG e QTU do të qëndrojnë të mbyllura.
Çdo ndryshim apo vendim i ri do të reflektohet në vijim.

Ju falenderojmë për durimin. Qëndroni të sigurtë