Klubi i së Enjtes

Klubi i së Enjtes

E enjtja shpërblen!

Paguaj me kartën Cineplexx Bonus Card dhe merr biletën gërvishtëse në banak.
Një biletë gërvishtëse për blerje për një kartëmbajtës.
Fito shpërblime, ulje dhe pikë shtesë.

*Vetëm për blerjet nëpërmjet Cineplexx Bonus Card, ditën e enjte.
Kur rimbushni kartën tuaj Cineplexx Bonus Card me 2.500, 5.000 ose 7.500 Lekë tek arka, ju mund të bleni me të biletat tuaja (në banak dhe online) si dhe produktet nga banaku.

Dhurata jote mund të jetë:

• 1 pije freskuese 0,5L FALAS (Coca Cola/Fanta/Sprite ose ujë)
• Ulje 50% për kokoshkat XL ose Nachos e madhe (170gr, 3 salca)
• Menu XXL me 50% ulje
• 1500 pikë bonus
• 2500 pikë bonus
• Ёmbëlsirë FALAS (Snickers, Twix, Bounty, M&M 45gr)
• Kokoshka ose Nachos FALAS (kokoshka M ose Nachos me 130gr me 1 salcë)