Java e Familjes

Java e Familjes

24 - 30 dhjetor

Për shtatë ditë me rradhë, në Cineplexx do të jetë Java e Familjes.

Gjatë paradites, në hollin e kinemasë do të organizohen çdo ditë lojra dhe aktivitete për fëmijët, që zgjedhin të festojnë pushimet me filmat Wonder, Paddington2, Coco e Jumanji:Welcome to the Jungle.


Cineplexx ju uron Gëzuar Festat!
Çdo ditë, ora 11:00-15:00

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Aktivitetet

• Animatorë në hollin e kinemasë gjatë orareve 11:00-13:00

• Tortë dhe ëmbëlsira

• Facepaint dhe tullumbace

• Këndi i punëdores

• Puzzle games

• Korniza e fotografisë

• Ferdinand Games

Ferdinand

Pasi Ferdinandi, një dem me një zemër të madhe ngatërrohet për një bishë të rrezikshme, atë e largojnë nga shtëpia e tij. I vendosur për t'u rikthyer në familje, ai mbledh një ekip të çuditshëm për një aventurë ekstreme.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Ferdinand

Jumanji: Welcome to the Jungle

Katër adoleshentë zbulojnë një tastierë të vjetër të një video loje dhe tërhiqen, në kuptimin e plotë të fjalës, në xhunglën e lojës, duke u shndërruar në personazhet që zgjodhën në lojë.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Jumanji: Welcome to the Jungle