Java Oscar

Java Oscar

26 Shkurt - 4 Mars

Përgjatë një jave, çdo ditë në Cineplexx do të shfaqen disa nga filmat e kandiduar në ceremoninë e 90-të të ndarjes së çmimeve Oscar.


Çmimi i biletës 550 Lekë

Filmat e kandiduar që do të shfaqen në Javën Oscar:

• Blade Runner 2049

• Lady Bird

• Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

• Victoria and Abdul

• Darkest Hour

• Get Out

• All the Money in the World

• The Square

• Call Me by Your Name

• I, Tonya

• The Shape of Water

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

All the Money in the World

Historia e rrëmbimit të 16 vjeçarit John Paul Getty III dhe përpjekjeve të dëshpëruara nga e ëma e tij e përkushtuar për të bindur gjyshin e tij bilioner Jean Paul Getty që të paguajë shpërblesën.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

All the Money in the World

Blade Runner 2049

Tridhjetë vite pas ngjarjeve në filmin e parë, një Blade Runner i ri, Oficer K i Departamentit të Policisë në Los Angeles zbulon një sekret të fshehur për një kohë të gjatë, me potencialin për të zhytyr në kaos atë çka ka mbetur nga njerëzimi. Zbulimi i K kërkon gjetjen e Rick Deckard, një Blade Runner i cili ka humbur për rreth 30 vite.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Blade Runner 2049

Call Me by Your Name

Në dramën romantike "Call Me by Your Name", një romancë verore midis Timothée Chalamet dhe Armie Hammer shpaloset në Italinë veriore, në vitin 1983.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Call Me by Your Name

Get Out

Një i ri afro-amerikan viziton familjen misterioze të të dashurës së tij të bardhë.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Get Out

I, Tonya

Patinatorja garuese e akullit, Tonya Harding rritet në klasifikimet në Kampionatin e Patinazhit Artistik në Shtetet e Bashkuara, por e ardhmja e saj në këtë fushë do të vihet në dyshim kur ish-bashkëshorti i saj të ndërhyjë.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

I, Tonya

Lady Bird

Në vitin 2002, një shtatëmbëdhjetë vjeçare me prirje artistike rritet në Sacramento, California.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Lady Bird

The Shape of Water

Në një ndërtesë kërkimesh sekrete, në vitin 1960, një roje e vetmuar krijon një marrëdhenie të veçantë me një krijesë amfibe që po mbahet e burgosur.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

The Shape of Water

The Square

Drejtuesi artistik i një muzeu prestigjoz në Stockholm gjendet njëkohësisht në një krizë profesionale dhe personale, ndërkohë që mundohet të hapë një ekspozitë të re kundër rrymës.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

The Square

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Një nënë sfidon personalisht autoritetet lokale në zgjidhjen e vrasjes së vajzës së saj, kur ata dështojnë në kapjen e fajtorit.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Victoria and Abdul

Mbretëreshë Victoria krijon një miqësi të veçantë me një të punonjës të ri indian, të quajtur Abdul Karim.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Victoria and Abdul