Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Nope

Nope

Horror Night

Këtë të enjte, datë 11 gusht, ora 21:00 ju mirëpresim në Cineplexx TEG & QTU në eventin Horror Night dedikuar filmit të frikshëm "Nope".

Bileta 620 lekë

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

CINEPLEXX QTU
Heineken Silver falas në hyrje
• 1 kupon me vlerë 5,000 lekë për tek Intersport
• 3 kuponë me vlerë 1,000 lekë nga Dua Pizza

CINEPLEXX TEG
Heineken Silver falas në hyrje
• 1 kupon me vlerë 5,000 lekë për tek Intersport
• 3 kuponë me vlerë 1,000 lekë nga Dua Pizza
• Fotograf

Nope

Banorët e një gryke të vetmuar në brendësi të Kalifornisë dëshmojnë për një zbulim të çuditshëm dhe rrëqethës.

Nope