Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
It Chapter Two

It Chapter Two

Horror Night

Ditën e enjte, datë 5 Shtator, ora 20:00 jeni të gjithë të ftuar në Cineplexx në QTU dhe në TEG për të përjetuar së bashku një darkë të frikshme.
Ju presim me një pije në hyrje për të mposhtur frikën.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

It Chapter Two

Njëzet e shtatë vite pas takimit të tyre të parë me të tmerrshmin Pennywise, pjesëtarët e Klubit të Dështakëve, tashmë të rritur dhe të shpërngulur do të rikthehen nga një telefonatë shkatërruese.

It Chapter Two