Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Halloween në Cineplexx

Halloween në Cineplexx

31 Tetor 2019

Këtë Halloween në Cineplexx QTU dhe TEG, në bashkëpunim me Mac Tirana , ora 18:00-20:00 do të rikrijojmë pamjen e personazheve të filmave që do të shfaqen atë ditë, si "Maleficent: Mistress of Evil", "Joker" dhe "Terminator: Dark Fate".

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

Në Cineplexx QTU
• Kupona me 10% ulje nga Mac Tirana
• Foto e personalizuar nga Selfie Mirror Albania
• Produkte falas dhe lojra nga Wilkinson Albania
• Bufe me ëmbëlsira
• Fotograf

Në Cineplexx TEG
• Kupona me 10% ulje nga Mac Tirana
• Foto e personalizuar nga Party Time Albania
• Produkte falas dhe lojra nga Wilkinson Albania
• Bufe me ëmbëlsira

Joker

Historia e origjinës së keqbërësit ikonik, siç nuk është treguar kurrë më parë në ekranin e madh të kinemasë. Një studim mbi karakterin e zymtë të Arthur Fleck, një personi të papërfillur nga shoqëria dhe një histori paralajmëruese.

Joker

Maleficent: Mistress of Evil

Marrëdhënia e ndërlikuar mes Maleficent dhe Aurorës vazhdon teksa ato përballen me kërcënime të reja të tokës magjike të Moors.

Maleficent: Mistress of Evil

Terminator: Dark Fate

Sarah Connor dhe Grace, e modifikuar si robot duhet të mbrojnë një vajzë të re nga një Terminator i lëngshëm i modifikuar, nga e ardhmja.

Terminator: Dark Fate