Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Escape Room

Game Night - Escape Room

Në Cineplexx QTU

Ditën e enjte, datë 7 shkurt, ora 20:00 ju mirëpresim në eventin Game Night - Escape Room, në Cineplexx QTU!

Çmimi i biletës: 550 lekë

Asnjë program për Eventet në Arkiv

ÇFARË SJELL KY EVENT PËR JU?

Nën ritmet e DJ, partnerët tanë në këtë event do t'ju ofrojnë:


Tirana Escape Room do të organizojë një "mini escape" në ambientet e kinemasë, ku çdokush do të mund të provojë aftësitë e tij për të realizuar lojën me sukses. Personi që do të arrijë të fitojë lojën do të marrë 1 kupon falas për 1 lojë tek Tirana Escape Room.
Gjithashtu Tirana Escape Room do të dhurojë 15 kupona me 15% ulje. Fituesit do të zgjidhen para fillimit të filmit.

Nobis Wellness Center

Strongbow në hyrje

Escape Room

Gjashtë të panjohur e gjejnë veten në rrethana që janë jashtë kontrollit të tyre dhe duhet të tregohen të mprehtë për të mbijetuar.

Cineplexx QTU:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Escape Room