Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
FUNDJAVË NË CINEPLEXX

FUNDJAVË NË CINEPLEXX

TEG & QTU

Këtë të shtunë dhe të dielë, datë 21 dhe 22 nëntor, ju mirëpresim në Cineplexx QTU dhe TEG, për një fundjavë në kinema.

Dhuratë surprizë për miqtë më të vegjël të kinemasë, që do na vizitojnë.

Filmat: "Trolls World Tour", "Lassie Come Home", "The War with Grandpa".

Për të gjithë mbajtësit e kartës së Klubit Familjar të Filmit, Paketa Speciale e Familjes do t'ju ofrojë çmime edhe më të leverdishme.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Lassie Come Home

Riprodhim i filmit të vitit 1943, bazuar në librin me të njëjtin titull të Eric Knight.

Lassie Come Home

The War with Grandpa

I mërzitur që i duhet ta ndajë dhomën që pëlqen me gjyshin e tij, Peter i shpall atij luftë, me qëllim rikthimin e dhomës.

The War with Grandpa

Trolls World Tour

Kur Mbretëresha e Hard Rock Trolls përpiqet të marrë përsipër të gjitha mbretëritë e Troll, Mbretëresha Poppy dhe miqtë e saj provojnë mënyra të ndryshme për t'i shpëtuar të gjithë.

Trolls World Tour