Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
FUNDJAVA E FAMILJES

FUNDJAVA E FAMILJES

NË CINEPLEXX TEG & QTU

Këtë fundjavë të gjatë, datë 1-3 Maj, rikthejmë për miqtë tanë të vegjël filmat e animuar "Soul" dhe "Trolls World Tour".
Së bashku me filmat më të fundit për fëmijë "Tom and Jerry" dhe "Raya and the Last Dragon".

Çdo biletë për këta filma do të kushtojë vetëm 300 lekë!

Ju ftojmë të shikoni listën e aktiviteteve më poshtë.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET

Çmimi i reduktuar i biletës do të jetë i vlefshëm për çdo shfaqje të katër filmave për fëmijë gjatë të gjitha shfaqjeve nga data 1-3 Maj, si në programin më poshtë. Selektoni Cineplexx TEG ose QTU për t'ju shfaqur programi përkatës.

Aktivitetet do të fokusohen në harkun kohor 12:30-14:30, si më poshtë:

1 Maj - E shtunë
Aktivitetet në Cineplexx TEG:
•Produkte dhuratë nga Nestle
•Maskota Cineplexx
•Facepaint, tullumbace, muzikë
•Këndi i punëdorës

2 Maj - E dielë
Aktivitetet në Cineplexx QTU:
•Produkte dhuratë nga
Nestle
•Maskota Cineplexx
•Facepaint, tullumbace, muzikë
•Këndi i punëdorës
•Fotograf

3 Maj - E hënë
Aktivitetet në Cineplexx TEG:
•Produkte dhuratë nga
Nestle
•Maskota Cineplexx
•Facepaint, tullumbace, muzikë
•Këndi i punëdorës

Raya and the Last Dragon

Në një mbretëri të quajtur Kumandra, një Tokë e rimagjinuar si e banuar nga një qytetërim antik, luftëtarja Raya është shumë e vendosur për të gjetur dragoin e fundit.

Raya and the Last Dragon

Soul

Një muzikant që ka humbur pasionin e tij për muzikën transportohet jashtë trupit të tij dhe duhet të gjejë rrugën e kthimit me ndihmën e një shpirti të një foshnje që mëson për veten e saj.

Soul

Tom and Jerry

Përshtatja e historisë klasike nga Hanna-Barbera, ku tregohet se si takohen Tomi e Xherri dhe se si lind rivaliteti mes tyre.

Tom and Jerry

Trolls World Tour

Kur Mbretëresha e Hard Rock Trolls përpiqet të marrë përsipër të gjitha mbretëritë e Troll, Mbretëresha Poppy dhe miqtë e saj provojnë mënyra të ndryshme për t'i shpëtuar të gjithë.

Trolls World Tour