Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Luaj dhe fito bileta kinemaje!

Luaj dhe fito bileta kinemaje!

9 korrik - 3 shtator

Bashkohu me personazhet e filmit "Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation" për t'u bërë pjesë e përvojës më të re në anije! :)

Detaje

Drakula, Mavis, Frank dhe Murray kanë mbërritur në Cineplexx!

Bëhu pjesë e një anijeje luksoze dhe luaj me personazhet nga 9 korrik - 3 shtator në një lojë që kemi përgatitur për ju! Për të arritur rezultatet më të larta përdor aftësitë e personazheve: fuqinë e lakuriqit, telepatia, kërcimi apo rrotullimi.

Pasi të keni përfunduar lojën, regjistroni rezultatin dhe fitoni 2 bileta për filmin tuaj të preferuar në Cineplexx!

Për t'u bërë pjesë e lojës ndiqni këtë link: http://cineplexx.games/

Fituesit do të shpallen pas datës 3 shtator.

*Biletat do të fitohen nga 20 pjesëmarrësit me rezultatet më të larta në lojë, për një film 2D apo 3D, sipas dëshirës.


Termat dhe kushtet e lojës


FITUESIT SIPAS RENDITJES SË PIKËVE

• Elti Shehu - 2343 pikë
• Admir Bobrati - 1771 pikë
• Shaban Haka - 1575 pikë
• Angelo Haruni - 1554 pikë
• Osman Vrapi - 1401 pikë
• Ergent Rama - 1363 pikë
• Erindi Murati - 1271 pikë
• Lindita Vrapi - 1244 pikë
• Adriano Topuzi - 1235 pikë
• Franc Kadaifciu - 1205 pikë
• Orsa Xhuvani - 1189 pikë
• Teuta Oshafi - 1171 pikë
• Sara Hudhri - 1118 pikë
• Megiljano Xhelollari - 1116 pikë
• Rea Kotani - 1114 pikë
• Klaudio Halili - 1109 pikë
• Klea Babaj - 1099 pikë
• Klaudio Acka - 1098 pikë
• Dejvi Gjinollari - 1088 pikë
• Alketa Ngjeci - 1058 pikë


*Shënim: Të gjithë fituesit janë lajmëruar nëpërmjet e-mail për mënyrën e tërheqjes së 2 biletave të fituara. Faleminderit!