Fito me lepurushin Pjetër!

Fito me lepurushin Pjetër!

22 mars - 1 maj

Lepurushi Pjetër ka fshehur disa të dhëna në Cineplexx. Grumbullo të dhënat dhe përgjigju saktë të paktën në 3 prej pyetjeve të kuicit, për të fituar një prej 60 dhuratave fantastike!

Nga data 22 mars, në Cineplexx.

Si funksionon loja?

Ndiq Lepurushin rebel në Cineplexx dhe zbulo të dhënat rreth tij. Sigurohu të na ndjekësh në faqen tonë zyrtare në Facebook, Instagram, buletinin javor ose në kinema për të zbuluar të tjera të dhëna emocionuese. Nga cdo e dhënë do të mbledhësh më shumë informacion rreth Lepurushit Pjetër dhe miqve të tij.

A e njeh mjaftueshëm Lepurushin Pjetër? Atëherë ndiq këtë link , plotëso pyetësorin dhe mund të fitosh dhurata fantastike. Do të shpërblehen pjesëmarrësit që do t'i jenë përgjigjur pyetjeve saktë dhe me më shumë kreativitet.

Zbulo të dhënat e para në Ditën e Familjes , të dielën, 25 mars dhe 1 prill, ora 10:30.

Merr biletën tënde në Cineplexx për Lepurushin Pjetër këtu dhe tako mikun e tij Lepurushin Benxhamin, me xhaketë me të njëjtën ngjyrë si gëzofi i tij.

DHURATAT
Pasi të kesh grumbulluar të dhënat rreth Lepurushit Pjetër dhe t'i jesh përgjigjur saktë të paktën 3 prej pyetjeve të kuicit,
do të mund të fitosh një nga dhuratat e mëposhtme:

• 1 udhëtim familjar

• 1 nga 5 biletat e kinemasë për të gjithë familjen (deri në 5 persona)

• 1 nga 10 dhuratat e lepurushit Pjetër

• 1 nga 20 menutë Dino

• 1 nga 30 biletat falas