Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
E hëna e freskët në Cineplexx

E hëna e freskët në Cineplexx

çdo të hënë

Nga data 1 Korrik deri në 31 Gusht e hëna në Cineplexx TEG dhe QTU do të jetë më e freskët se kurrë!

*Çmimet e së hënës
Filma 2D duke filluar nga 440 lekë
Filma 3D duke filluar nga 590 lekë

*Gjeni më poshtë dhuratat nga partnerët në këtë event.

DHURATAT NGA PARTNERËT

Çmimit special të biletës përgjatë të hënave, do t'ju bashkohen dhe shumë shpërblime nga partnerët tanë në këtë event:

• Hyrje me 20% ulje në çmim bilete pë tek Equos Resort
• Akullore Ice Cone falas nga Burger King
Ivi Limited Cities Edition falas


*Për të përftuar dhuratat më sipër, mjafton të tregoni biletën tuaj të ditës së hënë.