E Enjte Vodafone

E Enjte Vodafone

Çdo të enjte

Dita e enjte në Cineplexx do të jetë E Enjte Vodafone!

Paraqitu me kuponin tënd Vodafone Happy dhe përfito biletën e dytë falas.

E vlefshme për të gjithë filmat 2D dhe 3D.

Çdo të enjte:

1. Hyr në aplikacionin My Vodafone

2. Gjej kuponat dhuratë Vodafone Happy për kinemanë Cineplexx Albania

3. Paraqite kuponin pranë sporteleve tona

4. Përfito biletën e dytë falas


Shikim të këndshëm!