Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Dhurata nga Iqos Club në Cineplexx!

Dhurata nga Iqos Club në Cineplexx!

1-28 shkurt

E ke marrë kodin tënd nga Iqos Club? Eja, po të presim për dhuratën tënde në Cineplexx!.

Në sajë të një bashkëpunimi me Iqos Club, shumë përdorues të paisjes kanë marrë nga një kod, i cili përkthehet në bileta dhe menu falas. Nëse ti je një prej tyre, eja në Cineplexx TEG ose QTU për të marrë dhuratën tënde. Kodet janë të vlefshme deri në datën 28 shkurt 2022.