E hëna e freskët  në Cineplexx

E hëna e freskët në Cineplexx

çdo të hënë përgjatë muajve të verës

Nga data 11 Korrik deri në 12 Shtator e hëna në Cineplexx do të jetë më e freskët se kurrë!

Çmimit të reduktuar të së hënës* i shtohen edhe dhuratat në çdo vizitë.

Merrni kartën, grumbulloni vulat çdo të hënë dhe në çdo hap ju dhurojmë diçka të re.

*Çmimet e së hënës
Filma 2D duke filluar nga 390 Lekë
Filma 3D duke filluar nga 540 Lekë