Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Comic Night - The Suicide Squad

Comic Night - The Suicide Squad

NË CINEPLEXX TEG & QTU

Ditën e enjte, data 5 gusht, ora 20:00 ju ftojmë në eventin Comic Night, dedikuar filmit më të ri "The Suicide Squad".

Cineplexx TEG
•Pije në hyrje nga Dragon Heart Energy Drink
•Perfect Selfie nga Selfie Mirror Albania

Cineplexx QTU
•Pije në hyrje nga Pepsi Lime
•Fotograf

Asnjë program për Eventet në Arkiv
The Suicide Squad

Harley Quinn, Bloodspot, Peacemaker dhe një koleksion i kriminelëve më të këqinj në burgun Belle Reve, bashkohen me Task Forcën super sekrete X dhe dërgohen në ishullin e largët, të mbushur me armiq, Corto Maltese.

The Suicide Squad