Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN

JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN

Comedy Night

Ditën e ENJTE, data 20 shtator, ora 20:00 ju ftojmë në Comedy Night, dedikuar filmit "Johnny English Strikes Again".


• Produkte në hyrje nga Fruta të thata "Palma" • Tavolina e Beer Pong
• DJ & Fotograf

Asnjë program për Eventet në Arkiv
Johnny English Strikes Again

Pasi një sulm kibernetik zbulon identitetin e të gjithë agjentëve të fshehtë në Britani, Johnny English detyrohet të rikthehet dhe pse në pension, për të gjetur piratin që organizoi sulmin.

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Johnny English Strikes Again