DADDY'S HOME 2

DADDY'S HOME 2

Comedy Night

Ditën e ENJTE, data 23 nëntor, ora 19:30 ju ftojmë në Comedy Night, dedikuar filmit Daddy's Home 2.


Çmimi: 500 lekë

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Çfarë sjell ky event për ju?

Nën ritmet e DJ, partnerët tanë në këtë event do t'ju ofrojnë:


• Një paketë me vlerë 170 euro: qëndrim në suitë dhe një darkë në Flower Hotel & Spa.
Fituesi fatlum do të shpallet pak para fillimit të shfaqjes premierë.

• Pije në hyrje nga Strongbow

• Beerpong dhe dhuratë për fituesin

• Spraying activity dhe Photo Booth në hollin e kinemasë nga Orbico.
Who are you obsessed with? Ndjej aromen e re të Calvin Klein Obsessed

• I ftuar special Olsi Bylyky


Daddy's Home 2

Brad dhe Dusty duhet të merren me baballarët e tyre pengues e ndërhyrës gjatë pushimeve dimërore.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Daddy's Home 2