Cineplexx ju jep më shumë

Cineplexx ju jep më shumë

I dua të gjitha!Mblidh 3500 pikë bonus nëpërmjet kartës tënde Cineplexx Bonus Card dhe përfito 3500 të tjera.


Oferta është e vlefshme vetëm gjatë muajit nëntor.

ENDE NUK JE PAJISUR ME NJË KARTE CINEPLEXX BONUS CARD?

Merr tënden me vetëm 2 hapa:

• Krijo një profil tëndin në këtë faqe
• Tërhiq pa pagesë kartën fizike në vizitën tënde të rradhës pranë sporteleve Cineplexx