Cineplexx mbledh momentet më të paharrueshme

Cineplexx mbledh momentet më të paharrueshme

#CineplexxMoments

Ndaj momentet e tua më të paharrueshme në Cineplexx dhe fito!

Kujdes! Fotot duhet të jenë "public".

CINEPLEXX MBLEDH MOMENTET MË TË PAHARRUESHME

Cilat janë të tuat? Në çdo moment të kaluar në Cineplexx shkrep një foto dhe postoje atë në rrjetet sociale Facebook e Instagram, duke përdorur #CineplexxMoments.

Nga ky konkurs nuk do të shpallet vetëm 1, por 21 fitues.


• Fituesi i çmimit të madh: 40 bileta për një vit të tërë
• 20 fitues të: "Mbrëmje në Kinema për 2" - 2 bileta + Menu


Konkursi do të zgjasë deri në datën 10 dhjetor. Fituese do të shpallet fotoja më kreative. Suksese!