CRAZY DAY

CRAZY DAY

E martë, 11 korrik

E marta e 11 korrikut do të jetë një ditë e çmendur në Cineplexx!

Përgjatë gjithë ditës, bileta e çdo filmi do të kushtojë vetëm 200 lekë.

Filmat më të rinj si "Spider-Man: Homecoming", "Depicable Me 3", si dhe çdo film tjetër që po shfaqet në Cineplexx
do të jetë i përfshirë në ofertë.

Çmimi special vlen si për filmat në teknologjinë 2D, ashtu dhe ata në teknologjinë 3D.

Kujdes! Oferta do të jetë e vlefshme vetëm në datën 11 korrik.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

All Eyez on Me

E vërteta mbi historinë e pathënë të reperit, aktorit, poetit dhe aktivistit Tupac Shakur.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

All Eyez on Me

Baywatch

Roja i përkushtuar i bregdetit, Mitch Buchanan do të rekrutojë një punonjës të ri. Së bashku, ata do të zbulojnë një komplot kriminal lokal, i cili kërcënon të ardhmen e gjirit.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Baywatch

Cars 3

McQueen do t'i provojë gjeneratës së re të garuesve se ende është makina më e mirë e garave, në të gjithë botën.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Cars 3

Despicable Me 3

Gru takon për herë të parë vëllain e tij binjak, sharmant e më të sukseshëm, i cili dëshiron që të bashkohen për një grabitje të fundit.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Despicable Me 3

Rough Night

Një striptist përfundon i vdekur në një shtëpi plazhi në Miami, gjatë një feste beqarie në fundjavë.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Rough Night

Spider-Man: Homecoming

Në vazhdim të ngjarjeve të filmit "Captain America: Civil War", Peter Parker përpiqet të balancojë jetën e tij në gjimnaz me karrierën si një superhero kacavjerrës.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Spider-Man: Homecoming

The House

Një baba bind miqtë e tij të nisin një kazino të jashtëligjshme në bodrumin e shtëpisë së tij, kur ai dhe e shoqja harxhojnë fondin e lekëve të universitetit të së bijës.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

The House

Transformers: The Last Knight

Njerëzit dhe Transformuesit janë në luftë, kryesuesi Optimus është larguar. Çelësi për të shpëtuar të ardhmen tonë gjendet i groposur në sekretet e të shkuarës, në historinë e fshehur të Transformuesve në Tokë.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Transformers: The Last Knight