CBC BLACK FRIDAY

CBC BLACK FRIDAY

Thank God it's friday!

Rimbush kartën tënde Cineplexx me 2500 Lekë dhe merr një biletë falas!

E vlefshme vetëm më 24 Nëntor 2017.
Black Friday në Cineplexx! Vetëm në datën 24 nëntor, rimbush kartën tënde Cineplexx Bonus Card me 2500 lekë dhe merr një biletë falas.

Ende nuk ke një kartë Cineplexx Bonus Card?
Merre atë me vetëm 2 hapa:

1- Krijo një profil në faqen tonë zyrtare,këtu.
2- Tërhiq kartën tënde fizike, pa pagesë, në vizitën tënde të rradhës pranë sporteleve tona

Për më tepër informacion rreth kartës CBC, mënyrës së përdorimit dhe avantazheve që ajo sjell për çdo klient, ndiqni këtë link.